banner-web

Nosaltres

A HOLON veiem un món en transició i hi dissenyem amb el paradigma emergent.

Som una empresa de disseny fundada el 2014 a Barcelona com a resposta d’aquesta transició percebuda. Treballem amb organitzacions amb les quals compartim propòsit. La nostra missió és dur les persones i el planeta als negocis harmònicament. Si vols, pots saber més sobre la nostra ideologia i el nostre univers visual. Com a grup de persones ens organitzem seguint valors cooperatius.

 

Què entenem per valor

La nostra idea de valor és molt simple: el valor real és el valor que ho és per tothom. Algunes organitzacions només veuen valor en els resultats econòmics, d’altres només en l’equilibri mediambiental, però cap d’aquestes organitzacions estarà en actiu massa temps en un món amb persones. És per això que creiem que res pot superar una triple conta de resultats integrada. Sabem que no és fàcil, però sabem com fer servir el disseny per contribuir a les organitzacions amb les quals compartim aquesta visió a demostrar que és més profitós.

HOLON_value

 

holon_

Holon?

El primer que la gent diu quan ens presentem és, Holo-què? Ens encanta, perquè ens dóna l’oportunitat d’explicar la nostra proposta de valor com a empresa de disseny. En termes generals, un holon és qualsevol cosa que és un tot i alhora una part d’una cosa, per tant, en relació.

Això inspira una visió del món contextual, és a dir: valorar les coses per com es relacionen i què signifiquen pel seu context. Aquesta visió defineix la nostra metodologia de treball com a empresa de disseny. Entenem l’experiència de l’usuari com un tot emergint de molts detalls dissenyats, considerem aquesta experiència a través dels punts de contacte amb l’organització i l’ecosistema d’actors, posant-ho tot en context dels reptes globals.

 

Equipadrià

Adrià Garcia i Mateu

Dissenyadora de serveis

adria @holon.cat

eli

Elisabeth Leegwater

Design Strategist

elisabeth @holon.cat

tania

Tania Cearreta

Dissenyadora de serveis

tania @holon.cat

marius

Màrius Quintana

Dissenyador de producte

marius @holon.cat

Mercè Rua

Design Strategist

merce @holon.cat

Noelia Felip

Directora d’art

noe @holon.cat


Tu!

Creiem que el disseny és una tasca interdisciplinar. Si comparteixes el nostre propòsit i visió, sense importar el teu perfil, estem sempre oberts a conéixens i explorar sinergies. Així que si el cor t’està bategant, fes-nos-ho saber!


ConsellJoan

Joan Vinyets

Consultor d’innovació, investigador, dissenyador i antropòleg amb més de 20 anys d’experiència internacional en disseny, consultoria i formació en experiencia d’usuari gràcies a un enfocament de disseny centrat en les persones.


tim

Tim McAloone

Professor de sistemes de productes i serveis, expert en ecodiseny i dedicat intensament a la sostenibilitat, té més de 20 anys d’experiencia en el camp del disseny. A part de la docència i la recerca, és convidat internacionalment com a conferenciant i mentor de numeroses empreses de nova creació.


Han format part de l’equipari

Ariadna Rubio

Caroline Sarcona

nicola

Nicola Montaretto