Aparcament basat en la mobilitat


Parkhelp

Per avançar els serveis per la Smart City, ParkHelp va treballar amb HOLON per identificar oportunitats i definir línies d’acció dins del mercat emergent de serveis a les Smart Cities.

La major part de la població mundial viu avui en dia en zones urbanes, xifres que en els propers anys s’estima que augmentin. Alhora, les ciutats s’estan convertint en el millor espai per emprendre iniciatives que treballin pels desafiaments globals. Cada cop més poblades, se’ls hi exigeix una mobilitat saludable i fluida. En aquest escenari, l’aparcament juga un paper important com a solució a aquets problemes, ja que al voltant d’un 20-30% dels cotxes que circulen pel carrer estan buscant una plaça d’aparcament.


Parkhelp_img5_body_flickr.com_duffman34_2115901546


Parkhelp ha estat oferint solucions d’aparcament d’alta qualitat en l’àmbit de producte i tecnologia a institucions privades en diversos sectors. Aquesta experiència està servint per desenvolupar noves solucions per les ciutats demandants d’una mobilitat més sostenible i informada. Aquesta nova oportunitat de mercat requereix a Parkhelp desenvolupar una estratègia de serveis que s’adapti als actuals i futurs productes.

Durant tres mesos ParkHelp va sumar-se a les nostres oficines, i conjuntament es van treballar noves estratègies d’innovació en serveis per al sector de Smart City. Els resultats d’aquesta feina van ser la creació de diferents escenaris de negoci i la revelació de l’actual canvi de tendència en relació a la mobilitat, on s’està passant d’un model basat en denunciar a un basat a afavorir la mobilitat. Aquests insights es van combinar amb la categorització dels serveis de l’empresa dins del context de la servitització i la visualització de les xarxes de valor entre els actors de l’ecosistema de l’aparcament. La feina feta va servit per donar suport al desenvolupament de noves d’ofertes i el desenvolupament de l’estratègia d’innovació en serveis. Entre d’altres va resultar en un nou model de negoci amb nous segments de clients pilotant-se amb èxit 3 mesos després de finalitzar el projecte.


  • HOLON_Parkhelp_img4
  • HOLON_Parkhelp_img1
  • HOLON_Parkhelp_img2
  • HOLON_Parkhelp_img3
  • HOLON_Parkhelp_img5_body_flickr.com_duffman34_2115901546